T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

13. Kariyer Günleri Gerçekleştirildi

11/03/2024 11:13:49 - 11/03/2024 11:13:49 - 137 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 13. Kariyer Günleri etkinliklerimiz 5-6-7 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü tarafından bu kapsamda çok değerli konuklar ağırlanmıştır. 
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İNCAZ ile Bölüm Öğretim Üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi  Ebru BİLGEN KOCATÜRK hocalarımızın moderatörlüğü ile gerçekleştirilen etkinliklerde; sektörün deneyimli isimlerinden oluşan katılımcılar, öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar ve lojistik sektöründeki istihdam olanakları hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır.
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü olarak bu yılki  Kariyer Günleri kapsamında;
• 5 Mart 2024 tarihi saat 11:00’da Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK moderatörlüğünde “Lojistik ve Dış Ticarette Kariyer” başlıklı konuşması ile Sistem Alüminyum A.Ş. Lojistik ve Dış Ticaret Müdürü Sn. Yusuf DARIDERELİ,
• 5 Mart 2024 tarihi saat 14:00’da Prof. Dr. Serap İNCAZ moderatörlüğünde “Deniz İşletmeciliğinde Kariyer Fırsatları” başlıklı konuşması ile İğneada Liman Başkanı Sn. Resul ULAŞ öğrencilerimizle eşsiz deneyimlerini paylaşmışlardır. 
Öğrencilerimizin kariyer yolculuklarında dikkat etmeleri gereken hususları, işe alım süreçleri ve iş geliştirme deneyimlerini paylaşan sektör temsilcileri, Üniversitemizin düzenlemiş olduğu Kariyer Günlerini öğrenciler için önemli bir fırsata dönüştürmüşlerdir. Kariyer günlerimize katılan çok değerli konuklarımıza; öğrencilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.
Kariyer Günleri etkinliklerimize katılan, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap İNCAZ, Prof. Dr. Sinan ALÇIN, Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr. Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ ve Arş. Gör. Eren AYDIN’ın yanı sıra Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyesi ve Kariyer Merkezi Koordinatörümüz Doç Dr. Berna AK BİNGÜL, Muhasebe ve Finans Bölümü Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Saime DOĞAN, Finans ve Bankacılık Bölümünden Doç. Dr. Fatih KAYHAN ile etkinliklerimize katılan tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize, ve sevgili öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz

KLU Kariyer Günleri Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Facebook Twitter Google Plus
KariyerGünleri1
KariyerGünleri2
KariyerGünleri3
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.