2023-2024 Eğitim Ve Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

19/10/2023 20:05:40 - 23/11/2023 20:05:40 - 163 Okunma

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümümüze bağlı tüm öğrencilerimizin okulumuz ve bölümümüze dair bilgilendirilmelerini içeren oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İNCAZ, Prof. Dr. Sinan ALÇIN, Doç. Dr. Şerif DİLEK, Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr. Öğr. Üyesi Ferahnur ÖZGÖREN ŞEN, Dr. Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ, Arş. Gör. Eren AYDIN'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda; üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz tanıtıldı.

Ayrıca oryantasyon toplantısı öncesi ve sonrasında fakültemiz öğrenci kulüpleri öğrenci kayıtlarını kendilerine ayrılmış alanlarda gerçekleştirdiler.

Oryantasyon toplantısında yer alan tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

KLU Uluslararası Ticaret ve Lojistik Oryantasyon

SerapİncazOryantasyon