T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Mezun Kürsüsü Etkinliği Gerçekleştirildi

09/06/2023 13:43:16 - 09/06/2023 13:43:16 - 268 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Mezun Kürsüsü etkinliğimiz çevrim içi olarak 23 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü olarak bu kapsamda bölümümüzden mezun olan öğrencilerimiz ağırlanmıştır. 

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK hocamızın moderatörlüğü ve Bölüm Başkanımız  Prof. Dr. Serap İNCAZ’ın koordinasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte; bölümümüzün mezun öğrencileri, aktif olarak eğitimine devam eden öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar ile uluslararası ticaret ve lojistik sektöründeki istihdam olanakları, yaşadıkları olumlu ve olumsuz durumlar hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümünün düzenlediği Mezun Kürsüsü etkinliğinin Moderatörü Hocamız Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK tarafından öğrencilerimizin tanıtılması ve katılımın sağlanması ile başlamıştır.   Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap İNCAZ; mezun öğrencilerimizin halihazırdaki yaşadıkları deneyimlerini aktarmaları sonucu kendilerinden sonra kariyer yoluna başlayacak öğrencilerimizin bu tecrübelerden faydalanmasına imkân sunduğunu belirtmiştir. Hocamızın açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğimizde mezunlarımız, öğrencilerimiz ile bir araya gelerek kıymetli deneyimlerini paylaşmışlardır. 

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü olarak, bu yılki Mezun Kürsüsü kapsamında;

  • Medaway firmasında Satış Süpervizörü olarak görev yapan 2020 yılı mezunumuz Nehir Özenmez, Ünsped Gümrük Müş. Loj. Hiz. A.Ş.’de Operasyon Uzman Yardımcısı olarak görev yapan 2022 yılı mezunumuz Yusuf Berkay Eren ve Bumer Makine A.Ş.’de İthalat Satış Temsilcisi olarak görev yapan 2020 yılı mezunumuz Narman Novruzlu bölüm öğrencilerimize değerli deneyimlerini paylaşmışlardır. 

 

Mezunlarımız, öğrencilerimizin kariyer yolculuklarında dikkat etmeleri gereken hususları, işe alım süreçleri ve iş geliştirme deneyimlerini, kariyer yolculuğu için okul hayatında dikkat etmeleri gereken noktaları paylaşarak, öğrencilerimizin yakın zamanda kariyer hayatlarında karşılaşabilecekleri önemli noktaların altını çizdiler. Mezun Kürsümüze katılan çok değerli mezun konuklarımıza öğrencilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Mezun Kürsüsü etkinliklerimize katılan Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap İNCAZ, Prof. Dr. Sinan ALÇIN, Dr. Öğr. Üyesi Ferahnur ÖZGÖREN ŞEN, Dr. Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, , Dr. Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ ve Arş. Gör. Eren AYDIN’ın yanı sıra Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyesi ve Kariyer Merkezi Koordinatörümüz Doç Dr. Berna AK BİNGÜL, Muhasebe ve Finans Bölümü Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN, ile sevgili öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 

mezun kürsüsü Kariyer Merkezi Kırklareli Üniversitesi KLU haber

Facebook Twitter Google Plus
Mezun20231
Mezun20232
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.