T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

12. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

22/05/2023 13:46:36 - 22/05/2023 13:46:36 - 134 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 12. Kariyer Günleri etkinliklerimiz çevrim içi olarak 16-17-18 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir. Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü tarafından bu kapsamda çok değerli konuklar ağırlanmıştır. 

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Sinan ALÇIN ile Dr. Öğretim Üyesi  Ferahnur ÖZGÖREN ŞEN hocalarımızın moderatörlüğü ve Bölüm Başkanımız  Prof. Dr. Serap İNCAZ’ın koordinasyonu ile gerçekleştirilen etkinliklerde; sektörün deneyimli isimlerinden oluşan katılımcılar, öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar ve lojistik sektöründeki istihdam olanakları hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümünün düzenlediği Kariyer Günleri etkinliklerinin açılış konuşmasında Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, 12. Kariyer Günlerinin öğrencilerimize kariyer planlarının şekillenmesine yardım ettiğini ve sektörleri dahilinde başarılarıyla kendilerinden sonra gelen nesle ışık tutan insanlarla buluşma imkânı yarattığını belirtmiştir. Dekanımızın açılış konuşmasıyla başlayan etkinliklerde sektörün önde gelen isimleri öğrencilerimiz ile bir araya gelerek kıymetli deneyimlerini 3 gün süresince paylaşmışlardır. 

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü olarak bu yılki  Kariyer Günleri kapsamında;

  • 16 Mayıs 2023’te Prof. Dr. Sinan ALÇIN moderatörlüğünde “Dış Ticaret Şirketlerinde Kurumsal İletişim Yönetimi” başlıklı konuşması ile Narin Gümrükleme A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sn. Fazilet PATIR,
  • 17 Mayıs 2023’te Dr. Öğr. Üyesi Ferahnur ÖZGÖREN ŞEN moderatörlüğünde “Kariyer Günleri: Globelink Unimar” başlıklı konuşmaları ile Globelink Unimar firmasından Sn. İlker ALİCİKOĞLU, Sn. Oben KORUR, Sn. Can Metin PEKKOÇ,   
  • 18 Mayıs 2023’te Prof. Dr. Sinan ALÇIN moderatörlüğünde “Lojistik Sektöründe Kariyer Yolculuğu” başlıklı konuşmaları ile Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Elif İnci ARAS ile Aras Holding Taşıma Grubu Başkanı Sn. Recep DEMİR, öğrencilerimizle eşsiz deneyimlerini paylaşmışlardır. 

Öğrencilerimizin kariyer yolculuklarında dikkat etmeleri gereken hususları, işe alım süreçleri ve iş geliştirme deneyimlerini paylaşan sektör temsilcileri, Üniversitemizin düzenlemiş olduğu Kariyer Günlerini öğrenciler için önemli bir fırsata dönüştürmüşlerdir. Kariyer günlerimize katılan çok değerli konuklarımıza; öğrencilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Kariyer Günleri etkinliklerimize katılan Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap İNCAZ, Prof. Dr. Sinan ALÇIN, Dr. Öğr. Üyesi Ferahnur ÖZGÖREN ŞEN, Dr. Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, , Dr. Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ ve Arş. Gör. Eren AYDIN’ın yanı sıra Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Üyesi ve Kariyer Merkezi Koordinatörümüz Doç Dr. Berna AK BİNGÜL, Muhasebe ve Finans Bölümü Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN, Finans ve Bankacılık Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Fatih KAYHAN ile etkinliklerimize katılan tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize, ve sevgili öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz. 

KLU Kariyer Günleri Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Facebook Twitter Google Plus
NarinGümrükKariyer
UnimarKariyer
ArasKariyer
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.