2021-2022 Akademik Yili Mezuniyet Töreni

10/06/2022 14:21:50 - 10/06/2022 14:21:50 - 341 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni 9 Haziran 2022 Perşembe günü Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü stadyumunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Geçit töreninin ardından, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ konuşmalarını yaparak, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Üniversitemiz ve aynı zamanda Fakültemiz birincisi olan Finans ve Bankacılık bölümü öğrencimiz Ebru ANTLI konuşmasını yaptıktan sonra, Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN tarafından dereceye giren bölümümüz öğrencilerinden Fakülte ikincisi Berkay DÖŞEN ve Fakülte üçüncüsü Sıla KÖKDEMİR’e plaketleri takdim edildi.

Öğrencilerin toplu olarak kep atmasının ardından bölümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Serap İNCAZ, Dr. Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr. Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ ve A. Gör. Esra TÜRKER öğrencilerimizle bir araya gelerek mezuniyetlerini kutladı.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü olarak 2022 yılı tüm mezunlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2022 Mezuniyet UTL