T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Mezun Kürsüsü Etkinliği Gerçekleştirildi

25/05/2022 15:03:45 - 01/06/2022 15:03:45 - 184 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Etkinlikleri kapsamında Fakültemiz Mezunlar Kürsüsü etkinliği 25 Mayıs tarihine gerçekleştirilmiştir.  Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü olarak bu kapsamda değerli mezunlarımızı bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla öğrencilerimiz ile buluşturduk.

Dr. Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik 2019 mezunlarından Öznakliyat Kara Taşımacılığı A.Ş. Ağır Nakliye Uzmanı Bekir TALANAY ve Kılıç Grup Lojistik Operasyon Planlama Sorumlusu Güven GÖNÜL öğrencilerimizle bir araya gelerek işe başvuru ve mülakat deneyimlerini, kariyer planlarını ve öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gereken mesleki eğitimler konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaşmışlardır.

Mezunlar Kürsüsü etkinliğimize katılan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İNCAZ, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr. Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ ve A. Gör. Esra TÜRKER’in yanı sıra, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK, Doç. Dr. Berna AK BİNGÜL, Öğr. Gör. Bülent KILIÇ ve tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize ve bölüm öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

Mezun Kürsüsü Kariyer

Facebook Twitter Google Plus
Mezun Kürsüsü 1
Mezun Kürsüsü 2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.