Mezun Kürsüsü Etkinliği

27/04/2022 13:24:57 - 27/04/2022 13:24:57 - 321 Okunma

Bölümümüz tarafından organize edilen Mezun Kürsüsü etkinliği 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 14.00'da MS Teams programı üzerinden Çevrim içi (Online) olarak düzenlenecektir.

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Mezunlar Ofisi’nin öncülüğünde düzenli olarak yapılması planlanan Mezun Kürsüsü etkinliğimizin amacı mezun öğrencilerimizi, mevcut öğrencilerimizle buluşturmak, “Kırklareli Üniversitesi Öğrencisi” ve “Kırklareli Üniversitesi Mezunu” kimliklerinin sağlamlaşmasına katkıda bulunmaktır.

Mezun öğrencilerimizin konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Mezun öğrencilerimizin mevcut öğrencilerimizle bir araya geleceği Mezun Kürsüsü etkinliğimize ait detaylı bilgiler aşağıdaki afişte yer almaktadır.

Mezun Kürsüsü 2022 UTL

UTL