11. Kariyer Günleri Etkinlikleri Gerçekleştirildi

14/03/2022 12:06:00 - 15/03/2022 12:06:00 - 340 Okunma

7-11 Mart 2022 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi Kariyer ve Araştırma Merkezi 11. Kariyer Günleri kapsamında Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, aşağıdaki konularda sektördeki güncel gelişmeleri, tecrübelerini ve kariyer fırsatlarını öğrencilerimizle paylaşan önemli konukları çevrimiçi ağırlamıştır:

• 8 Mart 2022 tarihinde “Lojistik Alanında Güncel Gelişmeler” konusu ile Burak Alüminyum San. ve Tic. A.Ş. Lojistik Müdürü Sayın Tolga ESENÇELEBİ ve “Denizcilik Sektöründe Kadın Olmak” konusu ile TURKON Holding Kaşif Gemi İşletmeciliği İnsan Kaynakları Müdürü ve Kaptan Sayın Özge ATAMAN,
  • 9 Mart 2022 tarihinde “Demiryolu Taşımacılığı ve Güncel Gelişmeler” konusu ile DHL Global Forwarding Demiryolu İş Geliştirme Müdürü Sayın Ildızhan TÜRE,
  • 10 Mart 2022 tarihinde “INCOTERMS 2020 ve Dış Ticarette Güncel Gelişmeler” konusu ile ICC Türkiye Bankacılık Komisyon Başkanı Sayın Abdurrahman ÖZALP ve “Mezunlarımızın Kariyer Yolculuklarından Örnekler” konusu ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Öğrencisi Sayın Selin BALA, DCS Dijital Gümrük Hizmetleri İhracat Müşteri Temsilcisi Sayın Zeynep KAÇAR ve Element Lojistik Satış Temsilcisi Sayın Ayşe YAMAN

Etkinliklere Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Serap İNCAZ, Dekan Yardımcımız Dr.Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Bölüm Öğretim Üyelerimiz Dr.Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr.Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ, Araştırma Görevlimiz Esra TÜRKER ve öğrencilerimizin yanı sıra üniversite dışından konuklarımız da katılım göstermiştir.

Moderatörlükleri bölüm öğretim üyelerimiz tarafından yürütülen etkinliklerde Uluslararası Ticaret ve lojistik alanlarında çalıştıkları sektörler ve firmalar hakkında bilgi veren konuklarımız, yer aldıkları sektördeki değişimleri ve güncel gelişmeleri paylaşmışlardır. Ayrıca, kendi kariyer yolculuklarındaki tecrübelerinden ve sektörlerindeki kariyer imkanları ve adaylarda aranan kriterlerden bahsetmişlerdir.

Davetimizi kabul ederek değerli vakitlerini ayıran, kıymetli bilgiler paylaşan konuklarımıza; emeklerinden dolayı moderatör öğretim üyelerimize, desteklerinden ve katılımlarından dolayı Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Hakan TAŞTAN’a, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Cem BERK’e, Doç.Dr. Berna AK BİNGÜL’e, Doç.Dr. Süleyman KALE’ye, Dr.Öğr. Üyesi Fatih KAYHAN’a, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Saime DOĞAN’a ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Bülent KILIÇ’a, Öğr.Gör. Fulya GÜLER OĞUZ’a ve Babaeski Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör.Emre CEYLAN GÜNEL’e, Öğr.Gör.Dr.Oğuzhan ÖZÇELİK’e ve katılan diğer tüm öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.

KLU UBF UTL 11. Kariyer Günleri

Tolga Esençelebi