2020-2021 Yaz Dönemi Staj Başvurusu Kabul Edilenler

14/07/2021 11:10:55 - 09/09/2021 11:10:55 - 307 Okunma

Yaz dönemi staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

• Stajını kurum ve kuruluşlarda yapması uygun görülen öğrenci listesi için tıklayınız.
  • Stajını uzaktan öğretim yoluyla (ödev, proje vb.) yapması uygun görülen öğrenci listesi için tıklayınız.

Staj ile ilgili dikkat edilecek hususlar

- Stajını kurum ve kuruluşlarda yapacak öğrenciler, staja başladıklarına dair belgenin (Ek-2)  staja başlanılan gün mesai saati bitimine kadar Fakültemiz e-posta adresine ubf@klu.edu.tr göndermeleri gerekmektedir. Belgenin aslı staj dosyasıyla birlikte fakültemize gönderilecektir.

* Belgesi ulaşmayan öğrencinin staja başlamadığı kabul edilerek stajı iptal edilecektir.

- Stajını tamamlayan öğrencilerin staj dosyasını, en geç staj bitiminden itibaren 2 hafta içinde (bknz) Fakültemize elden veya posta/kargo ile göndermesi gerekir. Ancak kargodaki gecikmelerden ve kaybolmalardan idare sorumlu değildir.

* Bu süre içinde staj dosyasını teslim etmeyen öğrencinin stajı geçersiz sayılacaktır.

- Stajını uzaktan öğretim yoluyla yapacak öğrencilerin ödev teslim tarihinde (bknz) ödevlerini ilgili bölüm danışmanlarına e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

* Teslim tarihinde ödevini teslim etmeyen öğrencinin stajı geçersiz sayılacaktır.

2020-2021 Yaz Stajı