T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

“Deniz Ticareti Ve Limanlar” Semineri Gerçekleştirildi

21/03/2021 13:12:48 - 24/03/2021 13:12:48 - 296 Okunma

15-19 Mart 2021 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi Kariyer ve Araştırma Merkezi 10. Kariyer Günleri kapsamında bölümümüz, 18 Mart 2021 tarihinde LİMAŞ Liman İşletmeciliği A.Ş. Stratejik Planlama ve Tesis Müdürü Sayın Dr. Kürşat BAL’ı ağırlamıştır. Etkinliğimiz Prof.Dr. Serap İNCAZ moderatörlüğünde, Dr.Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Dr.Öğr.Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr.Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ, Arş.Gör. Esra ŞAHİNOĞLU, öğrencilerimiz ve üniversite dışından konuklarımızın katılımıyla çevrimiçi gerçekleştirilmiştir.

Sayın BAL, LİMAŞ Liman İşletmeciliği A.Ş., Dünyada ve Türkiye’de denizcilik sektörü, deniz yolu taşımacılığı ve limanlar hakkında bilgi vermiştir. Ayrıca pandeminin deniz ticareti ve limanlar üzerindeki etkilerinden ve sektördeki güncel gelişmelerden bahsederek, denizcilik ve liman alanında kariyer planlaması yapan öğrencilerimize tecrübelerini ve sektörün beklentilerini aktarmıştır. Öğretim üyelerimizin de katkıları ile devam eden etkinlik öğrencilerimizin sorularının yanıtlanması ile sona ermiştir. Konuğumuza teşekkür belgesi elektronik ortamda iletilmiştir.

Davetimizi kabul ederek değerli vakitlerini ayıran, kıymetli bilgiler paylaşan Sayın BAL’a bölümümüz adına çok teşekkür ederiz.

Etkinliklere katılan ve soruları ile destek veren öğrencilerinizin varlıkları için teşekkür ederiz.

ubf utl kariyer günleri

Facebook Twitter Google Plus
Dr.Kürşat Bal
Dr.Kürşat Bal
Dr.Kürşat Bal
Dr.Kürşat Bal
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.