T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

“Lojistik Sektöründe Güncel Gelişmeler” Semineri Gerçekleştirildi

20/03/2021 12:23:37 - 24/03/2021 12:23:37 - 281 Okunma

15-19 Mart 2021 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi Kariyer ve Araştırma Merkezi 10. Kariyer Günleri kapsamında bölümümüz, 17 Mart 2021 tarihinde TIRSAN Treyler A.Ş. Ürün ve Sipariş Yönetimi Müdürü Sayın Çetin SARVAN’ı ağırlamıştır. Etkinliğimiz Dr.Öğr.Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK moderatörlüğünde, Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Serap İNCAZ, Dr.Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Dr.Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ, Arş.Gör. Esra ŞAHİNOĞLU, öğrencilerimiz ve üniversite dışından konuklarımızın katılımıyla çevrimiçi gerçekleştirilmiştir.

Sayın SARVAN, konuşmasına TIRSAN Treyler A.Ş. ve ürünler hakkında genel bilgiler vererek, ülkemiz, Avrupa ve dünya genelinde lojistik sektörünün gidişatı, pandeminin lojistik sektörü üzerindeki etkileri, ülkemizin değişen bu koşullardaki rolü ve pozisyonu gibi sektörel bazlı temel bilgilerin yanı sıra TIRSAN Treyler A.Ş.’nin organizasyon yapısı, bölümümüz mezunlarının sektörde hangi bölümlerde ve pozisyonlarda çalışabileceği, ne gibi özellik ve yetkinliklere sahip olmaları ve kendilerini ne yönde geliştirmeleri gerektiği gibi, iş hayatına atılmayı bekleyen öğrencilerimize ışık tutacak önemli tavsiyelerini de paylaşmıştır. Öğretim üyelerimizin de katkıları ile devam eden etkinlik öğrencilerimizin sorularının yanıtlanması ile sona ermiştir. Konuğumuza teşekkür belgesi elektronik ortamda iletilmiştir.

Davetimizi kabul ederek değerli vakitlerini ayıran, kıymetli bilgiler paylaşan Sayın SARVAN’a bölümümüz adına çok teşekkür ederiz.

Etkinliklere katılan ve soruları ile destek veren öğrencilerinizin varlıkları için teşekkür ederiz.

ubf utl kariyer günleri

Facebook Twitter Google Plus
Çetin Sarvan
Çetin Sarvan
TIRSAN
TIRSAN
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.