T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

“Incoterms 2020 Ve Diş Ticaretteki Gelişmeler” Semineri Gerçekleştirildi

20/03/2021 12:13:49 - 24/03/2021 12:13:49 - 263 Okunma

15-19 Mart 2021 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi Kariyer ve Araştırma Merkezi 10. Kariyer Günleri kapsamında bölümümüz, 17 Mart 2021 tarihinde LB Lecturer Dış Ticaret Eğitimleri Eğitmen Sayın Reşat BAĞCIOĞLU’nu ağırlamıştır. Etkinliğimiz Dr.Öğr.Üyesi İhsan AKTAŞ’ın moderatörlüğünde, Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Serap İNCAZ, Dr.Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Dr.Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Arş.Gör. Esra ŞAHİNOĞLU, öğrencilerimiz ve üniversite dışından konuklarımızın katılımıyla çevrimiçi gerçekleştirilmiştir.

Sayın BAĞCIOĞLU, INCOTERMS 2020 ile ilgili çok detaylı bilgiler vererek, dış ticaretteki pandemi sonrası güncel gelişmeleri paylaşmış; kendi kariyer yolculuğundan ve kariyer planlamasını dış ticaret alanında yapmak isteyen öğrencilerimizin edinmesi gereken yetkinliklerden bahsetmiştir. Öğretim üyelerimizin de katkıları ile devam eden etkinlik öğrencilerimizin sorularının yanıtlanması ile sona ermiştir. Konuğumuza teşekkür belgesi elektronik ortamda iletilmiştir.

Davetimizi kabul ederek değerli vakitlerini ayıran, kıymetli bilgiler paylaşan Sayın BAĞCIOĞLU’na bölümümüz adına çok teşekkür ederiz.

Etkinliklere katılan ve soruları ile destek veren öğrencilerinizin varlıkları için teşekkür ederiz.

ubf utl kariyer günleri

Facebook Twitter Google Plus
Reşat Bağcıoğlu
Reşat Bağcıoğlu
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.