10. Kariyer Günleri Etkinlikleri Gerçekleştirildi

19/03/2021 11:49:09 - 24/03/2021 11:49:09 - 673 Okunma

15-19 Mart 2021 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi Kariyer ve Araştırma Merkezi 10. Kariyer Günleri kapsamında Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, aşağıdaki konularda sektördeki güncel gelişmeleri, tecrübelerini ve kariyer fırsatlarını öğrencilerimizle paylaşan önemli konukları çevrimiçi ağırlamıştır:

• 16 Mart 2021 tarihinde “Hava Kargo Taşımacılığında Güncel Gelişmeler” konusu ile THY Kargo İş Geliştirme ve İnovasyon Müdürü Sayın Osmannuri USTABAŞ ve THY İnsan Kaynakları Uzmanı Sayın Yunus BAĞIRMAZ ve “Konteyner Taşımacılığı ve Gemi Acenteliği” konusu ile CATONI Grup Şirketleri Bölge Müdürü Sayın Osman BAKAÇ,
  • 17 Mart 2021 tarihinde “INCOTERMS 2020 ve Dış Ticaretteki Gelişmeler” konusu ile LB Lecturer Dış Ticaret Eğitimleri Eğitmen Sayın Reşat BAĞCIOĞLU ve “Lojistik Sektöründe Güncel Gelişmeler” konusu ile TIRSAN Treyler A.Ş. Ürün ve Sipariş Yönetimi Müdürü Sayın Çetin SARVAN,

Etkinliklere Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Serap İNCAZ, Dekan Yardımcımız Dr.Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Bölüm Öğretim Üyelerimiz Dr.Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr.Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ, Araştırma Görevlimiz Esra ŞAHİNOĞLU ve öğrencilerimizin yanı sıra üniversite dışından konuklarımız da katılım göstermiştir.

Moderatörlükleri bölüm öğretim üyelerimiz tarafından yürütülen etkinliklerde Uluslararası Ticaret ve lojistik alanlarında çalıştıkları sektörler ve firmalar hakkında bilgi veren konuklarımız, özellikle pandemi sonrası sektörel değişimleri ve güncel gelişmeleri paylaşmışlardır. Ayrıca, kendi kariyer yolculuklarındaki tecrübelerinden ve sektörlerindeki kariyer imkanları ve adaylarda aranan kriterlerden bahsetmişlerdir.

Davetimizi kabul ederek değerli vakitlerini ayıran, kıymetli bilgiler paylaşan konuklarımıza; emeklerinden dolayı moderatör öğretim üyelerimize, desteklerinden ve katılımlarından dolayı Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof.Dr. Cem BERK’e, Doç.Dr. Berna AK BİNGÜL’e, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Saime DOĞAN’a ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Bülent KILIÇ’a ve katılan diğer tüm öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.

THY Turkish Cargo
Osman Bakaç