T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

“Hava Kargo Taşimaciliğinda Güncel Gelişmeler” Semineri Gerçekleştirildi

19/03/2021 12:06:12 - 24/03/2021 12:07:47 - 257 Okunma

15-19 Mart 2021 tarihleri arasında Kırklareli Üniversitesi Kariyer ve Araştırma Merkezi 10. Kariyer Günleri kapsamında bölümümüz, 16 Mart 2021 tarihinde Türk Hava Yolları Kargo İş Geliştirme ve İnovasyon Müdürü Sayın Osmannuri USTABAŞ ve İnsan Kaynakları Uzmanı Sayın Yunus BAĞIRMAZ’ı ağırlamıştır. Etkinliğimiz Dr. Öğr. Üyesi Şerif DİLEK’in moderatörlüğünde, Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Serap İNCAZ, Dr.Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr.Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ, Arş.Gör. Esra ŞAHİNOĞLU, öğrencilerimiz ve üniversite dışından konuklarımızın katılımıyla çevrimiçi gerçekleştirilmiştir.

Sayın USTABAŞ, Türk Hava Yolları ve Turkish Cargo hakkında bilgi vererek, hava kargo sektöründeki pandemi sonrası güncel gelişmeleri paylaşmıştır. Sayın BAĞIRMAZ da hava kargo sektöründeki kariyer imkanlarından ve adaylarda aranan kriterlerden bahsetmiştir. Öğretim üyelerimizin de katkıları ile devam eden etkinlik öğrencilerimizin sorularının yanıtlanması ile sona ermiştir. Konuklarımıza teşekkür belgeleri elektronik ortamda iletilmiştir.

Davetimizi kabul ederek değerli vakitlerini ayıran, kıymetli bilgiler paylaşan Sayın USTABAŞ ve Sayın BAĞIRMAZ’a bölümümüz adına çok teşekkür ederiz.

Etkinliklere katılan ve soruları ile destek veren öğrencilerinizin varlıkları için teşekkür ederiz.

ubf utl kariyer günleri

Facebook Twitter Google Plus
THY1
THY2
THY3
THY4
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.