Oryantasyon Toplantıları Gerçekleştirilmiştir

05/03/2021 14:53:46 - 16/03/2021 14:53:46 - 437 Okunma

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı başlangıcında Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü akademik personeli tarafından Microsoft Teams üzerinden tüm sınıf düzeylerine yönelik çevrim içi Oryantasyon (Uyum) Toplantıları düzenlenmiştir. Toplantılara Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Serap İNCAZ, Dr.Öğr. Üyesi Şerif DİLEK, Dr. Öğr. Üyesi Ebru BİLGEN KOCATÜRK, Dr.Öğr. Üyesi İhsan AKTAŞ, Arş.Gör. Esra ŞAHİNOĞLU ve öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

1-4 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen toplantılarda, fakültemiz, bölümümüz ve akademik personelimiz hakkında genel bilgi verilerek, öğrencilerimizin okulumuz, dersler, sınavlar, staj, sektör ve kariyer fırsatları hakkındaki soruları yanıtlanmıştır.

Katılımlarından dolayı akademik personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ubf utl oryantasyon

Oryantasyon