Uluslararası Ticaret ve Lojistik

“Kariyer Yolu Olarak Girişimcilik” Adlı Etkinlik Düzenlendi

10/04/2019 13:30:11 - 01/02/2021 13:30:11 - 1791 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında, 10 Nisan 2019 tarihinde “Kariyer Yolu Olarak Girişimcilik” adlı etkinlik düzenlendi. Start-Up Trakya Girişimcilik Platformu mentorlerinden Sayın Gökhan Geyik, Sayın Aydoğan Tan ve Sayın Hilmi Erdem Küçükköse’nin konuşmacı olduğu panel-konferans, okulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panel-konferansta, girişimcilik, start-up’lar, girişimcilik ekosistemi hakkında bilgiler verildi ve girişim örnekleri anlatıldı. Konuşmacılar, panel-konferans bitiminde okulumuz öğrencilerinden gelen soruları cevapladı. Etkinlik sonunda, Dr.Öğr.Üyesi Berna Ak Bingül tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi verildi.

ubf girişimcilik kariyergünleri

“Kariyer Yolu Olarak Girişimcilik”
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.