Okyanus Alüminyum San. Tic. A.ş. İhracat Müdürü Sayın Özcan Varol’Un Konuşmacı Olduğu “Dış Ticarette Kariyer Yolculuğu” Konferansı

08/04/2019 14:20:09 - 01/02/2021 14:20:09 - 2142 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında, Lojistik Kulübü katkısıyla, 8 Nisan 2019 tarihinde “Dış Ticarette Kariyer Yolculuğu” adlı konferans düzenlendi. Okyanus Alüminyum San. Tic. A.Ş. İhracat Müdürü Sayın Özcan Varol’un konuşmacı olduğu konferans, okulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Konferansta Sayın Varol bir ihracat müdürünün sahip olması gereken yeterliliklerden ve mesleki deneyimlerinden bahsetti. Varol, konuşmasında özellikle yabancı dil bilmenin önemi üzerinde durarak, öğrencilere yurt dışında dil eğitimiyle ilgili tavsiyelerde bulundu. Varol, konuşmasının bitiminde okulumuz öğrencilerinden gelen soruları cevapladı.  Etkinlik, Sayın Özcan Varol’a Teşekkür Belgesi’nin verilmesiyle sona erdi.

utl lojistikkulubü dışticaret kariyer konferans

“Dış Ticarette Kariyer Yolculuğu”