T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Kırklareli Üniversitesi Gümrükte Kariyer Yolculuğu Kapsamında Gümrük Muhafaza Ve Kaçakçılık Eski Müdürü Sayın Kenan Kum’Un Konuşmacı Olduğu Konferans

28/11/2019 14:20:38 - 01/02/2021 14:20:38 - 1289 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Gümrükte Kariyer Yolculuğu kapsamında KLÜ Lojistik Kulübü’nün düzenlediği 28/11/2019 tarihinde konferans düzenlenmiştir. Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık Eski Müdürü Sayın Kenan Kum’un konuşmacı olduğu konferans, okulumuz öğrencileri, akademik personel ve Günaydın Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Günaydın’ın katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Sayın Kum, Gümrük Kanunu , Gümrük Gözetimi ,Gümrük yönetmeliği, yaptırım ve cezalarından bahsetmiştir.

Uluslararası sözleşmelerin önemini vurgulamış, Incoterms, Uluslararası Ticarette kullanılan taşıma belgeleri, GTIP numarasından, depo ve antrepo tanımlarından , antreponun kullanım amacından ve gümrük yükümlülüğün başlama ve bitişini hakkında bilgi vermiştir. Kaçakçılıkla mücadele kanunu, kaçak eşyanın barındırılması sonucu uygulanan cezai yaptırımlar anlatılmıştır. Öğrencilerimiz tarafından gelen soruları yanıtlamıştır.

Doç. Dr. Cem Berk tarafından, Kenan Bey adına Tema vakfına yaptığımız fidan bağışı takdim edilip konferansımız son bulmuştur. Katılımları için Sayın Kenan Kum ve Sayın Ali Günaydın’a teşekkür ediyoruz.

utl lojistikkulübü gümrük konferans

Facebook Twitter Google Plus
Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık Eski Müdürü Sayın Kenan Kum’un Konuşmacı Olduğu Konferans
Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık Eski Müdürü Sayın Kenan Kum’un Konuşmacı Olduğu Konferans
Gümrük Muhafaza ve Kaçakçılık Eski Müdürü Sayın Kenan Kum’un Konuşmacı Olduğu Konferans
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.