Tmgd Danışmanlık Grup Yöneticisi Sayın Erencan Başarır Ile Tehlikeli Madde Taşımacılığı Konferansı

05/03/2019 14:23:29 - 01/02/2021 14:23:29 - 2621 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından, 5 Mart 2019 tarihinde Tehlikeli Madde Taşımacılığı konulu konferans düzenlendi.  TMGD Danışmanlık Grup Yöneticisi Sayın Erencan Başarır’ın konuşmacı olduğu konferans, okulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta, sektörde birçok büyük markaya danışmanlık yapan TMGD Danışmanlık firması, tehlikeli maddelerin taşınması ve etiketlenmesi hakkında bilgiler paylaşarak konuşmasına başlayan Başarır, Türkiye’de ve Dünya’da yaptıkları uygulamalarla ilgili örnekler vererek devam etti. Başarır, konuşmasının bitiminde okulumuz öğrencilerinden gelen soruları cevapladı. Konferans sonunda, Lojistik Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Sayın Erencan Başarır’a plaket verildi.

utl tehlikelimaddetaşımacılığı konferans

Tehlikeli Madde Taşımacılığı Konferansı